Artiestenbureau

Ik zocht een betaalbare artiestenbureau

Ik heb een VZW waarin wij instaan om mensen te helpen die het eenmaal moeilijker hebben dan wijzelf. In de eerste plaats helpen wij alleenstaande mama’s die geen hulp krijgen van hun familie. Vorig jaar had onzew organisatie pannenkoeken gebakken om geld in te zamelen voor carnaval. Hoe gek het ook klonk dankzij vikingentertainment hebben wij onze mensen en onze leden een fantastische middag beleefd.

guus-meeuwis

Het begon met een simpele offerte

Wij waren in de eerste plaats van plan om een ambiance middag te organiseren maar vool boekingskantoren waren ofwel veel te duur of ze konden niet aan onze wens voldoen. Een lid van ons zei dat we op vikingentertainment moesten kijken en direct vonden wij onze zin. Dankzij de snelle contacten en de goedziende factuur kozen we om een carnavalsmiddag te organiseren. Mensen die wilden konden gratis meevieren. Dankzij het artiestenbureau heeft iedereen goed gevierd en gelachen.

lange_frans_1_

Betaalbare prijs en eerlijke afspraken

Men stelde een prijs voor, voor twee artiesten. Omdat het volledig in ons budget paste, kozen we voor een derde artiest. We hadden geluk want onze VZW heeft nog geld over om misschien weer in de toekomst artiesten te laten optreden. Graag wil ik de mensen van viking bedanken voor hun professionele advies en dienst. Dankzij hen kwam de juiste artiest op de juiste plaats. Wij komen in ieder geval zeker terug.

latv_new