Bijzondere lekkere high tea in Houten

high tea Houten

Wil jij iemand verrassen met een bijzonder lekkere high tea in Houten, dan moet je eens bij Rondom Taart kijken. Hier is het mogelijk om op een locatie naar keuze van al dit lekkers te genieten. Zodra je op locatie deze lekkernij wilt laten bezorgen,  nemen zij ook een Engels servies mee. Een pakket voor twee personen bestaat uit:

– Verschillende soorten thee
– 3 verschillende soorten sandwiches
– 2 scones met clotted cream en huisgemaakte jam
– Een quiche
– 4 zoete lekkernijen
Als cadeautje voor mijn ouders hebben wij zo een pakket besteld. Lekker genieten in hun eigen huisje van al het lekkers wat Rondom Taart heeft gemaakt. high tea Houten

Lekker genoten van de high tea in Houten

Omdat wij een cadeautje voor onze ouders hadden verzonnen, hebben wij meteen voor ons zelf ook zo een high tea in Houten, besteld. Nadat wij hiervan hadden genoten, kregen wij het idee om eerdaags een pakket voor meerdere personen te bestellen. Het is hier ook mogelijk om andere lekkere hapjes te bestellen, te denken aan een quiche of andere zoete hapjes. 

Wij hebben enorm genoten van al het lekkers wat te bestellen was bij Rondom Taart. Vooral de zoetigheid viel enorm in de smaak. Het was zeker de moeite waard om hier vaker te bestellen.