Blijf bij de tijd met Windows 10

Windows 10 kopen wordt door veel mensen gedaan als ze een nieuwe computer aanschaffen maar het is ook mogelijk voor een upgrade te kiezen als je bijvoorbeeld nog met een oudere versie werkt. Windows 10 home kopen kun je, net als een Windows 10 licentie kopen, in de winkel doen maar ook online is het zo geregeld. Nadat je de bestelling geplaatst hebt krijg je een code thuisgestuurd waarmee je het systeem kunt installeren.

Bestel een code waarmee je direct veilig aan de slag kunt

Zo kun je ervoor kiezen een versie van Windows 10 aan te schaffen bij GameKeyDiscounter.nl. Zij sturen je na de bestelling snel een code op waarmee je de installatie of upgrade kunt bewerkstelligen. De code is gegarandeerd veilig en origineel zodat je altijd met een legale versie van het besturingssysteem werkt. 

Pro of Home Windows 10?

Er bestaan verschillende versies van Windows 10. Zo kun een keuze maken tussen de Pro en de Home versie. De verschillen tussen beide versies kun je lezen op internet en het is altijd verstandig om daar voordat je het pakket aanschaft even goed naar te kijken. Niet iedereen verlangt hetzelfde van Windows 10 en als je aanschaft waar jij wat mee kunt is dat voldoende. Als je niets doet met de extra’s die het Pro pakket je biedt is een Windows Home systeem ook voldoende en daarmee ben je ook voordeliger uit.