Bloemist Haarlem echt heel goed

Omdat mijn schoonzus jarig was en ik haar een mooi boeket wilde sturen, ben ik opzoek gegaan naar een bloemist in Haarlem. Door op het internet, bij de bekende zoekmachine, bloemist Haarlem in te typen, kwam ik op de website terecht van het bedrijf genaamd De Bloementuin. Dit bedrijf is aangesloten bij Fleurop en verstuurd dus ook boeketten. Hierdoor besloot ik om een mooi stukje voor mijn schoonzus te bestellen. Ik had veel keus in verschillende boeketten en de prijzen van deze boeketten viel mij reuze mee. Voor die prijs werd het stuk ook nog verstuurd en ik kon er een tekst bij doen, zodat mijn schoonzus weet van wie zij het heeft gekregen. Het bestellen was ook erg makkelijk en ik kon gewoon met iDeal betalen.

Wat ook mooi is van deze onderneming is dat als jij voor twaalf uur, in de ochtend, besteld wordt het de zelfde dag nog bezorgt. Doe jij bestellen voor vijf uur in de middag dan wordt het de volgende dag geleverd bij de juiste persoon.

Bloemist Haarlem

Een mooi bloemstuk

Mijn schoonzus was erg blij met haar mooie bloemstuk die ik besteld had bij de bloemist in Haarlem. De Bloementuin heeft echt hele goede bloemen voor een lage prijs. Het stukje van mijn schoonzus heeft langer dan twee weken gestaan. Het bloemstuk zat ook nog eens in een prachtige schaal. Mijn schoonzus is met de schaal naar deze onderneming gegaan en heeft er weer een stukje op laten maken voor bij haar op de tafel. Nu weet zij zeker dat zij er weer twee volle weken er van kan genieten.

Bloemist Haarlem