De muurstickers zijn handig

De muurstickers zijn handig

download


Voor enkele weken geleden ben ik bij een vriendin op visite geweest. Ik kwam er bij haar tot de conclusie dat sinds dat zij de muurstickers heeft opgeplakt ik er echt  van geniet om erna te kijken en heb gevraagd waar ze die gekocht heeft. Tot mijn verbazing kreeg ik te horen dat ze die via het internet heeft  besteld. In eerste instantie ben ik niet iemand die graag via het internet heb besteld maar mij werd duidelijk gemaakt dat ik op de website van Plak het zelf geen zorgen hoef te maken. Aangezien ik maar al te graag ben gaan kijken naar de mogelijkheden bij Plak het zelf om de muurstickers uit te zoeken die ik hebben wil. Zo kon ik het zo gek nog niet bedenken of ik kon het vinden in een muurstickers die ik kon vinden op de website. Zo heb ik eerst gekeken bij de aanbiedingen die ik heb gevonden op de website, aangezien de kosten  voor de muurstickers op de gewone website ook aan de lage kant zijn ben ik wel even zoet om uit te zoeken. Gelukkig had ik de keuze al vrij snel gemaakt aangezien ik echt van boedha hou. Helaas heb ik er niet veel verstand van om de muurstickers op te plakken maar gelukkig konden hun ervoor zorgen dat er een duidelijke uitleg bij zit zodat ik geen fouten kan maken. Gelukkig was het inderdaad heel erg makkelijk om de muurstickers op te plakken zodat we ervan konden genieten. De kosten die er gemaakt zijn om de muurstickers te bestellen kon ik online afrekenen en nadat ik betaald had hoefde ik me eigen geen zorgen te maken omdat het netjes werd ingepakt en dezelfde dag nog verstuurd werd. Nu een dag later heb ik de muurstickers al binnen en kan ik maar al te snel aan de slag om de muurstickers van Plak het zelf op te plakken.