De ruime keuze van bedrukte tassen

Door het bedrukken van tassen kun je jouw naamsbekendheid vergroten. En de keuze uit tassen is ruim. Het assortiment bestaat uit promotietassen, shoppers, koeltassen, rugzakken, reistassen en winkeltassen. Je kan jouw tas laten bedrukken met een logo of een passende tekst. Je kan ze bijvoorbeeld op een festival, evenement of beurs. Een bijkomend voordeel is dat mensen trots zijn op een bedrukte tas, omdat ze bij jouw bedrijf een aankoop hebben gedaan. Ze gebruiken de tas graag, waardoor je merk meer naamsbekendheid krijgt.

Een bedrukte tas als promotiemateriaal

De katoenen tassen zijn helemaal hip. Je kunt hiermee makkelijk je zichtbaarheid van jouw onderneming vergroten. De katoenen tassen worden gebruikt om het gebruik van plastic tassen tegen te gaan. Met een katoenen tas bedrukt met het logo van jouw bedrijf heb je dus ook nog duurzaam bezig. Je bedrijf wordt hierdoor zichtbaar, omdat de tas veel gebruikt wordt en het overal mee naartoe genomen wordt. Daarnaast is een bedrukte katoenen tas een goede optie als promotiemateriaal. Je kan het gebruiken als promotiemateriaal, maar ook als een persoonlijk cadeau.

Interesse?

Heeft u interesse in om een tas te laten bedrukken? Bij Maxilia heeft u altijd de beste prijsgarantie, een gratis digitaal voorbeeld en een snelle levering. Om je tas te drukken kun je, zonder ergens aan vast te zitten, een digitaal drukvoorbeeld aanvragen. Binnen enkele uren heb je een beeld van jouw eigen bedrukte tas! Als u een bestelling heeft geplaatst laten we u weten wanneer de exacte leverdatum is, zodat u precies weet wanneer uw bestelling wordt bezorgd. Heeft u uw bedrukte tassen snel nodig? De tassen kunnen snel bedrukt worden, waardoor u ze binnen 3 dagen kan gebruiken als relatiegeschenk.