Durea sandalen zitten heerlijk!

Dag allemaal, vandaag ga ik het hebben over: Durea sandalen. De reden hiervan? Deze prachtige sandalen heb ik afgelopen zomer voor mezelf gekocht. De reden hiervan? Ik kocht al een hele tijd leuke cadeaus voor de mensen om mij heen, en al geruime tijd niks meer voor mezelf. Ik vond dus, dat het wel weer een keer tijd werd om wat leuks voor mezelf te kopen. Ik had namelijk geen slippers voor de zomer, en eigenlijk vond ik het wel tijd voor wat mooiers. Daarom ben ik het internet opgegaan en zocht ik naar sandalen. Veel mensen denken dat dit ouderwets is, maar dat is tegenwoordig helemaal niet meer zo, het is juist weer helemaal in. Op de website van: Van Bommel vind je namelijk veel hippe sandalen. Toen ik op de website kwam, viel dit me gelijk op. Ik heb dan ook meteen Durea sandalen besteld en gelukkig kwamen ze al erg snel binnen, zodat ik ze in Frankrijk kon dragen.

Sandalen zitten heerlijk!

Afgelopen zomer ben ik dus naar Frankrijk geweest, hier heb ik veel gewandeld en daar waren de sandalen super voor. Ze zitten echt heerlijk en bij lekker weer, doe ik ze altijd meteen aan. Ik vind dit in ieder geval een echte aanrader en ik denk dat ik jullie een hele goede tip heb gegeven!