Een ballon versturen voor een verjaardag: drie stappen

ballon versturen voor een verjaardag

Er zijn een aantal echt unieke verrassingen die je kunt opsturen wanneer er iets te vieren is. Dat is wel zo fijn omdat je dan niet langs hoeft te gaan en toch kan laten zien dat je aan iemand denkt. Een ballon versturen voor een verjaardag is bijvoorbeeld een leuke manier om iemand te laten weten dat je aan ze denkt, ook als je even niet in de gelegenheid bent om langs te komen. Dat versturen doe je doorgaans in een paar stappen via een website:

  • je kiest een ballon die past bij jou en de ontvanger
  • je kiest een kaartje met een leuke bijpassende tekst
  • je verstuurt de ballon naar het huisadres of kantoor van de ontvanger
ballon versturen voor een verjaardag

De juiste ballon kiezen

Er zijn dus een aantal websites waar je kunt aankloppen om ballonnen te versturen. Bij zo’n website begint het vaak uiteraard eerst met het kiezen van een ballon. Welke ballon je moet hebben is soms lastig te bepalen want het zijn er vaak honderden of zelfs duizenden. Een ballon is vaak wel ingedeeld in een bepaalde categorie. Als jij kiest voor de categorie verjaardag dan kun je allerlei ballonnen zien met dat thema. Er zijn natuurlijk nog veel meer thema’s zoals huwelijk, liefde, geboorte en meer. Kies de categorie die bij jou past om het aanbod af te stemmen.

Een kaartje erbij

Het leukste is natuurlijk om vervolgens ook een kaartje erbij te versturen. Net als bij een bos bloemen, maar dan net iets anders. Je kunt kiezen voor een simpel kaartje of een grotere kaart met een envelop. Deze dient soms dan ook gelijk als gewichtje om ervoor te zorgen dat de heliumballon er niet vandoor gaat. 

Versturen maar

Zorg dat je het juiste adres invult en de ballon zal zo spoedig mogelijk bezorgd worden op het adres van de ontvanger. Vaak worden ze geleverd in een doos maar soms ook op een andere manier.