Close MenuOpen Menu
Dagjes weg

Een ballonvaart in Den Bosch was een grote wens van haar

dgerg

Wie er over zit te denken om een ballonvaart in  Den Bosch te gaan doen, moet zeker eens een kijkje nemen op deze site, hier kun je namelijk deze bijzonder ervaring echt waar maken. Mijn vriendin die altijd voor mij klaar heeft gestaan toen ik in een nogal ingewikkelde periode zat, wilde ik echt eens op een bijzondere manier bedanken. Op elke verjaardag hoor ik haar wel een keer zeggen dat een, ballonvaart Den Bosch, op haar verlanglijstje staat. En dit geeft mij nu de gelegenheid om deze wens voor haar te gaan vervullen. En zo ben ik op internet op zoek gegaan naar een goed adres hiervoor en al snel kwam ik op deze site terecht. Hier kun je een ballonvaart in  Den Bosch tot realiteit maken en daarom ben ik direct contact opgaan nemen met dit bedrijf om een afspraak hiervoor te gaan plannen.

fff

Ze sprong in de lucht toen zij hoorde dat wij een ballonvaart gingen maken

Nadat ik van de man van mijn vriendin te horen kreeg welke datums zij wel en niet kon, ben ik een definitieve afspraak gaan maken. Het was voor mij erg moeilijk om mijn mond hierover dicht te houden. En toen ben ik haar met deze verassing dan eindelijk gaan overvallen, ik ben vroeg in de morgen naar haar huis gegaan met de opdracht om met mij mee op stap te gaan die dag. En toen wij eenmaal aankwamen bij de vertrekplaats van de luchtballonnen, begon haar al snel iets te dagen. Ik had achteraf geen beter cadeau kunnen bedenken om mijn vriendin te bedanken voor alle steun die zij mij altijd geeft, Mijn vriendin en ik hebben met een traan en een lach erg genoten van deze erg mooie en bijzondere ervaring.

dsd