Een bladblazer koopt u bij Fixami

Bent u op zoek naar een goede bladblazer? Dan bent u aan het juiste adres bij Fixami! Zij hebben een ruim aanbod aan vele verschillende bladblazers en daarom zit er altijd een perfecte bladblazer voor u bij!  Wilt u uw tuin of oprit schoon houden? Dan is een bladblazer onmisbaar! Hiermee kunt u gemakkelijk bladeren verwijderen. De bladblazer kunt u het beste kopen bij Fixami. Hier heeft u een snelle levering, u betaald geen verzendkosten en bij producten boven de €100,- krijgt u 3 jaar garantie!

Wat is een bladblazer?

Een bladblazer is een stuk gereedschap waarmee een sterke luchtstroom geproduceerd kan worden. De meest voorkomende functie van bladblazers is om afgevallen bladeren mee te verplaatsen. Door de motor wordt een ventilator aangedreven. Die produceert een luchtstroom die door een smalle uitgang naar buiten wordt geperst. De capaciteit van bladblazers wordt aangegeven in kilometers per uur.

Verschil elektrische, benzine of accu bladblazer

Twijfelt u tussen een elektrische bladblazer, een bladblazer met benzinemotor of een accu bladblazer? De keuze hiertussen is afhankelijk van het gebruik ervan.

  • Een bladblazer met een benzinemotor is een goede keuze wanneer u een grote tuin heeft. Deze gaan erg lang mee.
  • Een bladblazer met een elektrische motor is een bladblazer welke minder geluid maakt en minder onderhoud vraagt. U hoeft bijvoorbeeld geen benzine bij te halen.
  • Een bladblazer met een accu is handig wanneer u niet continu een stopcontact in de buurt heeft. Met deze bladblazer heeft u meer bewegingsvrijheid.