Een goed zakmes bestellen doe je bij zakmeskopen.nl

Het assortiment messen van zakmeskopen.nl is gevorderd en breed. De prijs kwaliteit verhouding is heel goed en de messen zijn van bekende topmerken zoals Bear Grylls, Buck, Coldsteel en Gerber. Ook zijn de accessoires van een hele goede kwaliteit. Een  zakmes bestellen van kwaliteit doe je bij ons omdat wij al onze merken en messen eerst zelf testen voor wij deze in ons assortiment plaatsen. Zo kunnen wij u een goede kwaliteit mes garanderen.

Mijn ervaring

Zelf heb ik een erg goede ervaring met een zakmes bestellen op zakmeskopen.nl. Ik belde eerst naar de winkel en kreeg een van de werknemers aan de lijn. Deze medewerker was erg vriendelijk en wist waar hij over praatte. Vervolgens vertelde ik dat ik graag een survival mes had willen kopen. Hij heeft mij toen goed geholpen en geadviseerd. Samen met hem ben ik op het Bear Grylls Ultimate Pro mes gekomen. Dit mes heb ik besteld en kwam de volgende dag gelijk binnen. De kwaliteit van dit mes was uitstekend goed. Ik zal zeker nog een keer een zakmes bestellen bij zakmeskopen.nl. 

Contact

Wilt u een zakmes bestellen alleen heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via de website of kom langs bij onze winkel. Hier kunnen wij u advies geven over zakmessen. Zakmeskopen.nl is onderdeel van het bedrijf Jacobs Outdoor. Zij zitten gevestigd aan de Nijverheidsweg 1A in Elst, Gelderland. Hier kunt u naast messen kopen of uw eigen messen laten slijpen.