Een goede fotograaf uit Delft

fotograaf Delft

Paul Barendregt is een professionele fotograaf uit Delft en heeft veel ervaring in concert-, portret en bruiloft fotografie.  Hij heeft verschillende sessies gemaakt, waaronder de Vrienden van Amstel en Rod Stewart en zo kan ik nog wel even doorgaan. Voor een impressie moet je eens op zijn website gaan kijken en bewonder al zijn mooie opnames. Toen ik voor het eerst op zijn website kwam, was ik erg onder de indruk. Elk plaatje wat je hier ziet, lijkt het net dat de persoon die erop staat zo gaat bewegen. Alles lijkt zo levensecht en is bijzonder mooi.  fotograaf Delft

Trouwerij

Mijn zus is pas geleden getrouwd en om haar te verrassen heb ik de professionele fotograaf uit Delft laten komen. Het was de bedoeling om een sobere bruiloft te geven, maar dat kon ik niet over mijn hart verkrijgen en heb Paul Barendregt alles van deze dag vast laten leggen. Mijn zus is mij er nu nog dankbaar voor. Haar huwelijksdag is, ondanks zij het klein wilden houden, groots uitgepakt. Elk moment, van het betreden op het altaar, tot het ja-woord staan op beeld vast gelegd. Zo mooi en zo prachtig allemaal. Iedereen was bijzonder onder de indruk hoe mooi elke afbeelding was, maar vooral mijn zus was helemaal in haar sas.