Een ​oorcorrectie​ bij kliniek Veldhoven

Mijn dochter is een schat van een meid, heel spontaan en bijzonder lief. Afgelopen zomer kwam ze totaal overstuur thuis, de kinderen van haar school hadden haar gepest met haar flaporen. Ja mijn dochter heeft zeer grote uitstaand oren. Daarom heb ik haar haren lang laten groeien, dan valt het niet op. Maar die ochtend wilde ze perse een staart omdat het anders zo warm was, het was die dag bijna dertig graden. Probeerde haar nog om te praten om iets ander in haar haar te doen in plaats van een staart, maar ze bleef erbij, ze wilde een staart. Wat was ze overstuur toen ze die middag uit school kwam, iedereen had haar uitgelachen om haar oren, dat viel nu erg op door haar staart. Ik had zoveel medelijden met haar, dat ik besloten heb om haar hier aan te laten helpen. Voorheen durfde ik het niet omdat ze nog zo klein was, maar nu is het tijd geworden. Ik het een afspraak gemaakt voor haar bij kliniek Veldhoven voor een oorcorrectie. Eerst had mijn dochter een gesprek bij de arts om te kijken wat er precies aan gedaan kon worden. Daarna werd ze op een wachtlijst gezet voor de ingreep van een oorcorrectie. timthumb

Ze kan weer lachen

Gelukkig duurde het wachten op de ingreep niet lang, en precies in de grote vakantie kon mijn dochter geholpen worden. Ik moet zeggen het resultaat is werkelijk verbluffend, ook nu kan ze zonder problemen een staart dragen. Zelfs de kinderen uit haar klas vinden haar nu mooie oren hebben en pesten haar niet meer.  timthumb-1