Een Polo bedrukken bij Maxpolos.nl!

Ik zoek altijd leuke gadgets en cadeautjes en pas geleden heb ik iets erg leuks gevonden. Ik kwam namelijk bij Polo bedrukken bij Maxpolos.nl uit. Hier zag ik dat je polo’s kon laten bedrukken voor weinig geld. Dit leek mij een erg leuk cadeautje voor mijn broer die binnenkort jarig is. Hij draagt veel polo’s en ik kan nu een erg leuke polo voor hem ontwerpen, wat mij ook erg leuk leek was om polo’s te creëren voor zijn voetbalteam. Hij voetbalt al geruime tijd met een groep vrienden en het zou erg leuk zijn als ze allemaal met dezelfde polo aan naar de wedstrijden gaan. Ik ben toen op de website gaan kijken en Polo bedrukken bij Maxpolos.nl is helemaal niet duur.

Mijn broer vond dit erg leuk

Nadat ik overlegd had met mijn broer ben ik de polo’s gaan ontwerpen. Ik heb de polo’s een blauwe kleur gegeven omdat ze altijd in blauwe shirts voetballen. Ik heb het logo op de borst laten bedrukken en het ziet er erg mooi uit. Inmiddels heb ik de polo’s aan mijn broer en zijn team gegeven. Zij vonden dit erg leuk en ze dragen de polo voor elke wedstrijd. Ik vind het erg leuk dat het een geslaagd plan was en dat ik mijn broer hiermee heb kunnen verassen. Als jou dit ook leuk lijkt kan je het beste even op de website kijken!