Een puppy training zorgt voor een leuke en gezellige hond

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een Puppy training. Dit vind ik persoonlijk erg goed aangezien veel mensen niet weten waar ze aan beginnen en / of de puppy op de juiste manier opvoeden. Wanneer er dan wordt gekozen voor een Puppy training, dan zullen de eigenaren van de honden beter weten wat ze moeten doen in verschillende situaties maar ook hoe ze bijvoorbeeld dingen moeten aanleren.


Neem een Puppy training vanaf week 8 a 9

Vanaf week 8 a 9 mogen puppies op Puppy training komen. Het is ook zeer aan te raden dat dit gebeurd aangezien ze op de deze leeftijd het meeste opnemen en dus het snelste dingen leren. Dit is ook voor de eigenaar erg fijn en zorgt voor minder frustraties. Tijdens de puppy training worden er dingen aangeleerd door middel van aandacht van de hond en het belonen van goed bedrag. Op deze manier zal ervoor gezorgd worden dat u een leuke en gezellige hond krijgt. Ook de Puppy training moet voor de hond zelf een leuke ervaring zijn en daarom zullen de Puppy trainingen op een speelse manier gedaan worden. Zo moet u bijvoorbeeld de hond op een speelse manier roepen en mag de hond niet trekken tijdens het wandelen.

123 Tinki is de beste

Wanneer u kiest voor 123 Tinki krijgt vele verschillende boeken, waaronder het boek waar alles in staat over de eerste 180 dagen van een pup. Iedere vraag die u heeft zal in dat boek beantwoord worden. Daarnaast krijgt u ook verschillende online videolessen. Hier heeft u na aanschaf levenslang toegang tot. Dit is erg fijn aangezien u dan altijd informatie kan bekijken of vragen wanneer u daar behoefte aan heeft.