Een sigarenwinkel in Venray

sigarenwinkel Venray

Mijn opa is bijna jarig en daarom was ik naar de sigarenwinkel Venray gegaan. Hij houdt ervan om lekker in zijn luie stoel zo een bolknak aan te steken en te genieten. Vaak zit hij dan helemaal in gedachten naar buiten te kijken, terwijl hij van zijn rokertje aan het genieten is. Vroeger had je speciale bijeenkomsten en wedstrijden en daar was het de bedoeling om deze bolknakken zo lang mogelijk aan te houden. Opa was hier echt een expert in en was regelmatig met een prijs naar huis gegaan.  sigarenwinkel Venray

Een mooi cadeau voor opa

Bij de sigarenwinkel in Venray heb ik mijn ogen uitgekeken. Het assortiment hier is zo groot, dat ik er echt wel even de tijd voor genomen heb om een mooi cadeau uit te zoeken. Zo had je de keuze uit een ruim assortiment, uit de landen van Cuba, de Dominicaanse Republiek en Panama. Normaal haalt opa een doosje in de lokale supermarkt. Maar ik wilde juist iets anders voor hem, een echt Havanna. De medewerker in de winkel heeft mij bijzonder goed geholpen en heeft verschillende soorten rokers in een mooie doos gedaan. Hierna werden deze in een fraai papiertje ingepakt met een mooie strik.