Een telefoonhoesje ontwerpen

hoezzi-hoesje-ontwerpen

Wie wil er geen uniek en helemaal gepersonaliseerd telefoonhoesje? Het is tegenwoordig vrij eenvoudig om dit te realiseren via internet. Iedereen kan een telefoonhoesje ontwerpen.

 

Aanbieders:

Het stikt op het internet van de aanbieders van gepersonaliseerde telefoonhoesjes. Het valt dan ook niet mee om de juiste te kiezen. Alles hangt natuurlijk af van de mogelijkheden die je wilt benutten. Wil je alleen een hoesje met je eigen foto? Wil je er tekst bij? Wil je een logo? Alles is mogelijk. Kies willekeurig een paar aanbieders uit en ga ze met elkaar vergelijken. Voldoen ze niet aan jouw wensen en verwachtingen? Zoek dan rustig verder.

 

Een hoesje kiezen

Als je eenmaal een aanbieder gevonden hebt, moet je natuurlijk een hoesje kiezen. Afhankelijk van het merk en type telefoon dat je hebt, zijn de mogelijkheden divers. De meest voorkomende soorten hoesjes zijn: hardcase, softcase, flipcase en bookcase. De keuze is afhankelijk van jouw telefoon. Voor populaire telefoons zijn er veel meer hoesjes beschikbaar dan voor minder gangbare telefoons. In het laatste geval is het ook vaak een kwestie van even goed zoeken. Als je een keuze gemaakt hebt, moet je alleen de kleur nog kiezen. Houd er rekening mee dat de kleur goed bij je ontwerp moet passen. Als je op safe wilt spelen, neem dan een wit, of een transparant hoesje.

 

Een telefoonhoesje ontwerpen

Je hebt een aanbieder en een hoesje gekozen. Nu kun je beginnen met je telefoonhoesje ontwerpen. Allereerst beslis je welke zijden bedrukt moeten worden. Kies je voor een zijde, of voor allemaal (full print)? Daarna begint het ontwerpen zelf. Als het goed is weet je welke mogelijkheden de aanbieder heeft. Als je alleen een eigen foto op de achterzijde wilt, ben je zo klaar. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere foto’s, of plaatjes toe te voegen, een logo aan te brengen en dit alles voorzien van tekst. Als klap op de vuurpijl kun je dan ook nog de achtergrondkleur wijzigen en een patroon aanbrengen. Kortom: mogelijkheden genoeg. Het is een kwestie van eigen wensen, behoeften en budget.

 

Prijzen:

De prijzen van het ontwerpen van een telefoonhoesje liggen niet ver uiteen. Natuurlijk is het wel zo dat hoe uitgebreider je ontwerp is, hoe meer je moet betalen, maar alle aanbieders hanteren ongeveer dezelfde prijzen. De keuze van het soort hoesje is ook van invloed op de prijs. Je kunt er vanuit gaan, dat je voor enkele tientjes een zelf ontworpen telefoonhoesje in huis hebt.

 

Mijn ontwerp is klaar

Je zelf ontworpen telefoonhoesje is helemaal klaar en kan gefabriceerd worden. Soms kun je het ontwerp nog even opslaan, zodat je nog even bedenktijd hebt. Het is zelfs mogelijk om jouw ontwerp te delen via sociale media, zodat je meningen van anderen kunt horen. Veranderen van het ontwerp blijft altijd mogelijk. Als je definitief hebt besloten wat het gaat worden heb je het hoesje meestal binnen enkele dagen in huis.