Een workshop cocktails maken utrecht

workshop cocktails maken utrecht

workshop cocktails maken utrechtMijn beste vriendin was afgelopen maand jarig. Ik wilde haar een leuk cadeau geven, maar wat vond zij leuk? Met deze vraag in het achterhoofd ben ik rondgaan kijken op het internet, via het internet kwam ik terecht op de website van workshop cocktails maken utrecht. Mijn beste vriendin is gek op het drinken van cocktails. Altijd als wij een avondje gaan stappen drinkt zij vele cocktails weg. Een workshop cocktails maken utrecht vond ik dan ook een zeer leuk idee, maar natuurlijk ging ik dit eerst goed plannen. Ik wilde natuurlijk wel dat onze gehele vriendinnen groep aanwezig kon zijn tijdens deze workshop.

Vandaar dat ik het besluit nam om contact op te nemen met alle vriendinnen. Na contact te hebben gehad hadden wij een datum gepland. Nu moest ik alleen nog ervoor zorgen dat mijn beste vriendin die niet zou verwachten. Maar hoe kon ik dit het beste gaan aanpakken? In overleg met haar vriend kwamen wij op een goed idee. Haar vriend nam haar tijdens haar verjaardag mee uiteten en gaf ons dan de sleutel zo konden wij alles regelen en als zij terug kwam was het een echte verrassing voor haar!

Kwaliteit

Top avond

Eindelijk was de avond aangebroken. Het personeel van de workshop arriveerde en even later kwam onze beste vriendin thuis van het etentje. Zij kon haar ogen werkelijk waar niet geloven en vond het een geweldige verrassing. Samen met onze vriendinnen groep en het personeel van de workshop hebben wij een top avond ervaren. Het was een zeer gezellige avond onder het genot van heerlijke zelfgemaakte cocktails!Leuke avond