Elektrische sigaret uitzoeken

E smoker

Voor mijn verjaardag kreeg ik een elektrische sigaret. Of nou ja, een bon voor een e sigaret want dat is zo persoonlijk dat je het bijna niet voor iemand anders uit kunt zoeken. Mijn vriendinnen vinden dat ik moet stoppen met roken. Dat roepen ze al heel lang dus ik keek wel even gek op toen ik een bon voor een elektrische sigaret van hen kreeg.

Elektrische sigaret

Elektronische sigaret om te stoppen met roken

Maar het ligt wat genuanceerder want blijkbaar kun je deze e sigaret ook heel goed gebruiken om te stoppen met roken. Dat wist ik nog niet! De E smoker werkt in combinatie met liquids en in plaats van te inhaleren, damp je. Je ademt de vrijgekomen waterstof in. Sommige van deze lquids bevatten nicotine. Iedereen weet inmiddels wel dat nicotine de verslavende stof in de tabak is. Doordat er liquids met verschillende hoeveelheden nicotine te koop zijn, kun je ze dus gebruiken om af te bouwen. Zo krijgt je lichaam langer de tijd om te wennen aan minder nicotine waardoor het stoppen een stuk eenvoudiger is.

E smokershop

Bekijk de mogelijkheden op de website

Welke elektrische sigaret het meest geschikt is, is van een heleboel factoren afhankelijk. De E smokershop, waar ik mijn bon van heb gekregen, geeft dan ook al aan dat je het beste naar de winkel in Apeldoorn kunt komen voor een persoonlijk advies. Zo weet je zeker dat je met de juiste e smoker thuis komt. Wanneer je de juiste e sigaret hebt, kun je deze prima gebruiken als vervangen voor een traditionele sigaret met tabak. Wil jij ook elektrisch gaan roken? Bekijk dan de mogelijkheden op de website van de e smokershop. Je vindt hier naast alle producten namelijk ook ontzettend veel informatie over het zogenaamde dampen met een e sigaret.