Frietkraam huren doe je bij Snackmobiel

Wilt u een frietkraam huren? Dan bent u bij Snackmobiel aan het juiste adres! Zij verhuren namelijk super luxe frietkramen.

Een frietkraam huren is een perfecte oplossing voor het verzorgen van het eten voor gasten. Ook ik en mijn bedrijf hadden onlangs een collega dag georganiseerd en natuurlijk moet er dan tussendoor ook wat gegeten worden. We gingen vanaf dat moment bedenken wat mensen over het algemeen bijna allemaal lekker vinden en dat was dus friet! We zijn vervolgens gaan zoeken naar een bedrijf die een frietkraam verhuurd en kramen toen op de site van Snackmobiel uit. We hebben toen de website bekeken en ook een aantal recensies gelezen, maar alles wat uiterst positief! We hebben toen besloten om een e-mail te versturen en de frietkraam te huren. We kregen al zeer snel een reactie terug met de bevestiging dat we de frietkraam konden huren. We hebben uiteindelijk een super gezellige collega dag gehad met heerlijke friet!

Veel mensen denken dat een frietkraam huren een dure aangelegenheid is, maar niets is minder waar! Een frietkraam huren kan u zoveel kosten als u zelf wenst. U kunt vooraf een prijs afspreken en een pakket afkopen. In dat pakket zitten een aantal door u gekozen kwaliteitsvolle snacks van diverse eersteklas leveranciers en natuurlijk heerlijke friet, welke beiden worden gebakken in 100 % plantaardig frituurvet/olie.

Waarom een frietkraam huren bij Snackmobiel?

  • Zij hebben een “Veilig Frituren” predikaat
  • Ze rijden door heel Nederland
  • Ze hebben HACCP goedgekeurde frietkramen