Geweldige bloemist in Sevenum

bloemist Sevenum

Bijna iedereen die in de buurt van de bloemist in Sevenum woont ken TIM wel. Tim Neven heeft in 2011 zijn zaak aan de markt geopend en heeft deze na een paar jaar uitgebreid met een chocolaterie. Het lijkt een gouden combinatie te zijn en de zaken liepen zo goed dat hij inmiddels verhuisd is naar een ander pand. 

Ben jij op zoek na een leuk cadeautje voor iemand en je bent in de buurt van deze zaak, dan moet je beslist eens naar binnen lopen. Zo heb je de keuze uit een mooi boeket. maar ook een doosje bonbons of een flesje wijn, horen tot het assortiment. bloemist Sevenum

Een TIM ontbijt

Waar vindt je een winkel waar er een  uitgebreid assortiment van bloemen,  woonasseccoires en chocolade te vinden is. Ook is het hier mogelijk om aan te schuiven voor een lekker ontbijt, een high tea of gewoon voor een lekker kopje koffie.

Tegenwoordig ben ik hier regelmatig bij de bloemist in Sevenum te vinden. Niet alleen voor een lekker kopje koffie met iets lekkers erbij. Meestal haal ik hier een lekker geurend boekt en een doosje bonbons. Lekker voor thuis bij de koffie. Zeker een leuk adres om eens een kijkje te gaan nemen.