Gezellig dagje uit met je vriendin?

logo_topIk was laatst online op zoek naar een cadeau voor een vriendin van mij. Ik wou met haar samen een dagje weg. Nu is het aanbod van een dagje uit zeer groot online. Maar wat ik eigenlijk zocht was een bedrijf die het hele uitje voor mij zou regelen. Na een half uurtje gezocht te hebben ben ik uitgekomen bij ietsdoenofferte.nl. Ik heb uiteindelijk een weekendje Walibi geboekt via deze site. Nu had ik dit ook zelf ook op de website van Walibi kunnen doen, maar ik wou dus een compleet arrangement. Ik wou haar verassen met een taxi service. Dus een gezellige dag zonder zorgen. Dat was geen probleem via IetsDoenOfferte. Wij hebben de dag inmiddels gehad en we hebben volop genoten. Het weer zat gelukkig mee, wat niet altijd het geval is een maart. We zijn alle achtbanen in het pretpark afgegaan en hebben daar lekker Italiaans gegeten. Het was echt genieten!

dagje-uit-of-dagje-weg

Werkwijze Ietsdoenofferte.nl

Ietsdoenofferte.nl werkt heel gemakkelijk. Je plaatst gratis een verzoek of een vraag, in mijn geval was dit een dagje Walibi met vervoer. De bedrijven die aan de eisen voldoen reageren en sturen een offerte. Ik had geluk want ik kreeg drie reacties. Ik heb dan ook natuurlijk voor de goedkoopste gekozen. Doordat er bijna 4.000 bedrijven zijn aangesloten bij dit bedrijf heb je zo een offerte binnen!

restaurantVerder zag ik dat je voor het organiseren van feesten heel veel aanbod had. Dus deze tip krijg je er van mij nog extra bij. Ik hoop dat jullie iets hebben aan mijn blog en heb je nog vragen reageren dan even onderaan de pagina.