Hermitage Amsterdam voor de echte kunstliefhebbers!

In de Hermitage Amsterdam kun je terecht voor een tentoonstelling met objecten uit de collectie van het Staatsmuseum de Hermitage in Sint Petersburg. Met het Staatsmuseum de Hermitage in Sint Petersburg is er een samenwerking ontstaan en dat heeft ervoor gezorgd dat zij allerlei werken en kennis met elkaar delen. Hermitage Amsterdam is een museum waar iedere dag bezoekers nieuwsgierig en enthousiast genieten van diverse kunstwerkers. Bij Hermitage Amsterdam gaat het niet alleen om de kunstwerken maar ook om de belevenis. Wij hopen dat we u snel kunnen verwelkomen in ons museum!

Geniet van onze luxe arrangementen!

Bij Hermitage Amsterdam krijg je de mogelijkheid om een luxe lunch arrangement erbij te doen of een prosecco arrangement. De luxe lunch arrangement is alleen voor groepen en dit dien je van te voren gemeld moeten te hebben bij de werknemers van Musee Lalique.

Je krijgt een lezing van de conservator met daarbij een prosecco en later krijg je een lekkere lunch in de bloementuin. De producten worden vers bereid door de mensen in het restaurant. De prijs van een prosecco arrangement: €17,50 per persoon. De prijs van een luxe lunch arrangement: €37,50 per persoon.

Kom gezellig langs!

Het is de moeite waard om Heritage Amsterdam te bezoeken. Wij verwelkomen ieder jaar ontzettend veel gasten van verschillenden uit het hele land. Scholieren vinden het vaak interessant om ons museum te bezoeken. Wij zijn er voor jong en oud. Onze medewerkers zullen u met open armen ontvangen.