Horecaparasols zijn heel handig!

Welkom beste lezers, leuk dat jullie weer eens op mijn blog zijn gekomen om een informatief stukje te lezen. Vandaag heb ik speciaal iets voor de ondernemers onder ons en dan vooral richting de horeca branche. Ik ga het namelijk hebben over goede Horecaparasols van Exterior. Dit is een winkel die jaren lang ervaring heeft op allerlei verschillende soorten terras artikelen. Denk hier bij aan parasols, windschermen maar ook stoelen of tafels voor op het terras. Voor iedere horeca gelegenheid hebben ze wel iets.

1

 

Hoe ben ik hier op gekomen

Mijn broer is eigenaar van een restaurant en een café. Hij heeft twee goed lopende zaken in hartje Amsterdam. Altijd als ik bij hem langs ga heeft die wel iets te vertellen over zijn ondernemingen. Zo was ik dus laatst bij hem en hij liet zien dat de nieuwe Horecaparasols  die hij besteld had waren binnen gekomen. Ik vroeg me af waarom hij dit nou besteld had en dat vroeg ik dus aan hem. Zo vertelde hij me dat het heel erg handig is om parasols boven je terras te hebben. Dit houdt niet alleen regen tegen maar je kan ze ook gebruiken als er te veel zon schijn, heel handig dus.