Hydrophobic coating bij Blueprint

Hydrophobic coating bij Blueprint

bluepr

Dankzij de hydrophobic coating bij mijn Blueprint zonnebril kan ik ontzettend lang met de zonnebril doen. Voorheen had ik altijd slechte zonnebrillen, terwijl ik ze wel altijd nodig had. Zelfs als het bewolkt is kan ik nog een zonnebril nodig hebben. Enfin, de zonnebrillen die ik kocht waren vaak wel duur, maar gingen altijd snel kapot, raakte beschadigd of waren niet goed tegen UV straling beschermd, dan heb je er dus niet zoveel aan. Via mijn vriendin kwam ik bij Blueprint uit, ze had er een zonnebril van, die er erg leuk uit zag en ook nog eens van goede kwaliteit was. Toen er na een paar maanden nog steeds niks mis was met de Blueprint besloot ik zelf ook maar een kijkje te nemen om er eentje te bestellen. De Blueprint was in verschillende uitvoeringen beschikbaar, je kon zelfs je eigen uitvoering samenstellen. Toen ik las over de Hydrophobic Coating en alle andere Coatings die ze toepaste, besloot ik maar een Blueprint te bestellen. En nu heb ik eindelijk een goede bril die jaren mee kan gaan, er is nog niks mee aan de hand en het beschermt tegen weer en wind, maar ook tegen krassen en dergelijke. Ook heb ik gekozen voor een spiegel effect in de glazen, want dit vind ik zelf erg mooi. Ik ben super tevreden met mijn bril, ik bewaar hem in een goede koker en zet hem regelmatig op. Vooral nu de zon weer steeds meer begint te schijnen!