Ik adviseerde een fotoboek maken

Ik adviseerde een fotoboek maken

Mijn dochter kwam terug van vakantie en was helemaal vol verhalen en liet ons meteen allemaal leuke foto’s zien. Toen ze enigszins gekalmeerd was van blijdschap van haar eerste vakantie zonder haar ouders heb ik haar eens verteld dat ze er verstandig aan doet om een fotoboek maken op Hema.nl. Dit omdat het zo leuk is voor later, en zeker omdat het haar eerste vakantie is zonder haar ouders. Pff wat is ze toch groot geworden bedacht ik mij en vertelde hoe leuk ik het zelf vind om door de foto boeken van vroeger te bladeren. Een fotoboek maken is echt belangrijk vind ik en ik hoop dat zij dat ook inziet. Een aantal dagen dat ze zo lang op haar kamer dat ik eens naar boven liep met een kop thee, en daar zat ze met haar sloffen aan op bed, lap top op schoot op Hema.nl en druk bezig met een fotoboek maken. Je had gelijk mam zei ze en klikte snel weer verder. Ik ben maar weggegaan en laat haar zelf haar eigen fotoboek maken besloot ik. En ik kan natuurlijk niet wachten om haar boek te mogen zien als hij binnen is. En gelukkig neemt ze deze goede tip van haar moeder aan. Hopelijk is zij net zo secuur in het fotoboek maken als ik want zodra ik een boek van mijzelf open sla, ben ik meteen weer terug in de tijd en is het weer zoals het was.