Kies voor kerstpakketten waar de ontvanger echt wat aan heeft

Kerstpakketten worden uitgedeeld door veel werkgevers. Maar het valt zeker niet mee om ieder jaar weer iets leuks te bedenken dat ook nog eens bij de meeste mensen in de smaak valt. Daarom kun je kiezen voor een alternatief zoals een Pluim.

Persoonlijk cadeau dat bij iedereen in de smaak valt

Vaak zitten er producten in kerstpakketten die niet gebruikt of genuttigd worden en die na verloop van tijd of achter in de kast belanden of weggegooid worden omdat ze over de datum zijn. Als je dit wilt voorkomen is het geven van een cadeaukaart een beter idee. Nu vind je dit misschien wat onpersoonlijk om te geven maar dit kun je met een Pluim eenvoudig oplossen. De Pluim kan namelijk gepersonaliseerd worden zodat de ontvanger ook weet dat er echt moeite voor gedaan is. Naast een persoonlijk cadeau kan er voor gezorgd worden dat de ontvanger in een speciaal gemaakte omgeving terecht komt als hij of zij de Pluim wil inwisselen. Hierop kunnen teksten komen staan die de ontvanger persoonlijk zullen aanspreken en worden er ook suggesties gedaan omtrent de besteding van de cadeaukaart. Je kunt het dus zo leuk maken als je zelf wilt.

Pluim naar eigen keuze te besteden

Een Pluim besteden kan aan veel zaken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een leuk dagje uit, een etentje of een nuttig gebruiksvoorwerp, een boek, een dvd enzovoort. Omdat de ontvanger zelf een keuze kan maken uit heel veel verschillende dingen zit er altijd wel iets bij dat leuk gevonden wordt. En zo wordt het kerstpakket ook echt benut en wordt het niet (deels) weggegooid na verloop van tijd. Een Pluim kan al gekocht worden vanaf €5,- dus er is er voor iedere beurs wel eentje te vinden.