Matras voor een ruim bed

matras 180x210

Ben je met je partner en vind je het prettig om voldoende ruimte te hebben om te liggen, dan is een matras 120×210 het perfecte matras. Kies samen wat de eigenschappen moeten zijn van het matras, en wordt iedere morgen wakker met een uitgerust energiek gevoel om de dag goed te kunnen beginnen. De eigenschappen van het matras zijn essentieel, niet alleen om goed te slapen maar ook voor je lichaam. Te vaak wordt nog te weinig rekening gehouden met het lichaam.

De combinatie waar je samen van geniet

Lig je samen met je partner in bed dan moet je ook een matras hebben die je beiden comfortabel vindt liggen, gelukkig kun je zelf een matras 120×210 samenstellen. Koudschuim, latex, traagschuim of kokosvezels jij bepaald het helemaal zelf, maak de combinatie van toplaag en kern waardoor je met een fit gevoel wakker wordt. Welk kern of toplaag je ook kiest, alle materialen voldoen aan de E.U. veiligheidsnormen. Je hebt niet alleen een goed matras, maar ook een veilig matras.

matras 180x210

Ook wanneer je een allergie hebt

De stoffen die gebruikt zijn van het matras 120×210 van perfecthomeshop.eu hebben antiallergische eigenschappen. De hoes die is gebruikt om het matras schoon en fris te houden, is af te ritsen en te wassen in de wasmachine. Je hoeft niet bang te zijn dat het matras niet past op je bed, verschillende ondergronden zoals een boxspring of lattenbodem kunnen worden gebruikt om het matras op te leggen. Wel hebben de verschillende ondergronden ieder zijn eigen eigenschappen en kenmerken.