Max strandartikelen

35399_varadero groen De voordelen van Max strandartikelen
Strandartikelen zijn reclameproducten van Maxstrandartikelen.nl, die je kunt laten bedrukken met jouw bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Dit wordt voornamelijk gedaan om reclame te maken voor een bedrijf, maar kan ook gedaan worden om zakelijke relaties of klanten te verrassen met een relatiegeschenk. Meer over de voordelen waar je van profiteert als je Max strandartikelen bestelt, lees je op deze pagina, ook wel slippers bedrukken genoemd.

Voordeel 1: strandartikelen zijn leuk om te krijgen
In tegenstelling tot pennen of USB-sticks, zijn gratis strandartikelen echt leuk om te krijgen. Geef een kind bijvoorbeeld een bal met bedrijfslogo en dit kind kan de hele vakantie met jouw cadeautje spelen. Geef een zakelijke relatie een strandlaken en hij of zij zal dit strandlaken met plezier meenemen naar het strand en geef een klant een zonnebril en je geeft eigenlijk een cadeau om de felle zonnestralen te bestrijden.

Voordeel 2: strandartikelen maken op een subtiele manier reclame

45575_blauw sunsetDaarnaast maken strandartikelen niet op een schreeuwende manier reclame zoals bijvoorbeeld reclameborden dit doen, maar maak je met strandartikelen op een subtiele manier reclame voor jouw bedrijf.

Voordeel 3: strandartikelen worden overal mee naartoe genomen
Tot slot hebben strandartikelen een groot bereik. Dit komt omdat strandartikelen vaak niet binnenshuis blijven, maar meegenomen worden op dagjes uit naar het strand, festivals en evenementen en zelfs op vakanties naar het buitenland. En iedere keer als jouw promotieartikel wordt meegenomen, maakt de persoon die het artikel meeneemt in feite reclame voor jouw bedrijf zonder dat hij of zij dit bewust doet.45576_rood cayman