Meerdere parfum testers besteld

parfum testers

Online heb ik meerdere parfum testers besteld. Voor mij is het altijd een hele zoektocht wanneer ik een nieuw geurtje wil hebben. In de winkel wordt mij altijd van alles aangesmeerd en als ik dan thuis kom vind ik het vaak stinken. Nu was ik op zoek naar en cadeautje voor mij zus, maar om daar meteen voor naar de winkel te gaan, leek mij geen goed idee. De verkoopsters laten je dan van alles ruiken en vaak kies ik dan nog het verkeerde product. Gelukkig heb ik nu een website gevonden waar je een monster van een bepaald geurtje kan bestellen.  parfum testers

Alle parfum testers online bestellen

Omdat ik eigenlijk niet precies wist waar mijn zus van houdt heb ik op de website van  BP Fragrance gekeken. Hier zie je precies welk geurtje het meest is verkocht, de kans dat mijn zus hier ook van houdt is dan wel erg groot. Mocht je ondanks deze lijst er nog niet uitkomen dan kan je whatsappen via 06-38079244.

Mijn keuze was precies de juiste geweest.  Mijn zus inmiddels de originele verpakking gekocht. Ook dat is mogelijk via de website van BP Fragrance . Tegenwoordig ga ik eerst één van de vele parfum testers bestellen, voordat ik besluit om de originele verpakking te bestellen.