Mogelijkheden van drones

Zelf ben ik al enige tijd fan van Drones, maar ik krijg vaak de vraag, wat zijn eigenlijk de mogelijkheden van die dingen. Welnu, ik heb een aantal mogelijkheden onder elkaar gezet.

 hubsan__31134_category

VideoDrone
Door middel van de Videodrone kun je geweldige beelden maken. Zo kun je de drone laten vliegen in Amsterdam en alle gebouwen zoals de ArenA daar filmen. Dit geeeft vaak mooie en bijzondere beelden. Andere mooie beelden krijg je door natuurbeelden te maken en later terug te kijken. Persoonlijk kan ik erg genieten van het terugkijken van de beelden via smartphone of tablet. Ook kun je de beelden online op youtube zetten en andere mensen laten genieten van je beelden. Zulke filmpjes worden vaak bekeken, mede omdat ze niet vaak voorkomen.
parrot__92388_category

Drone gebruiken als een nieuw vliegtuig
Het is ook leuk om met je drone rond te vliegen en stunts uit te voeren. Een nadeel van de vliegtuigjes van vroeger was het beperkte signaal. Vloog je te ver weg, dan werd de verbinding verbroken en storte het vliegtuigje kapot. Met een drone is dat vrijwel niet meer mogelijk. De drone blijft op ongeveer 2 kilometer nog bestuurbaar, zodat u altijd controle houdt over de drone. Let er wel op, je mag niet zo hoog vliegen, omdat op deze hoogte ook reguliere vliegtuigen vliegen. Dit kan gevaar opleveren voor de inzittenen van dat vliegtuig.
Drone als helpverleneryuneec__92009
De drone is in eerste instantie uitgevonden om hulptaken van de politie, brandweer of ambulance te verbeteren. Zo is de drone sneller bij de bestemming van het ongeluk als iemands leven hier vanaf hangt. Ik zie hier zeker mogelijkheden is, want hoe sneller je bij een persoon kunt zijn, hoe groter de kans is dat deze persoon het overleeft. De drones die door hulpverleners gebruikt worden bevatten een hulpapparaatje dat ervoor zorgt dat mensen bij het ongeval kunnen helpen totdat de hulpverleners bij de bestemming aanwezig zijn.