Opzoek naar Griekse munten

Mijn vader is binnenkort jarig en een echte munten verzamelaar. Daarom leek het mijn moeder, broer en zus een leuk idee om opzoek te gaan naar Griekse munten voor onze vader. Omdat mijn vader deze nog niet in zijn collectie heeft en dat wel graag zou willen, vroeg mijn moeder aan mij of ik op het internet wilde zoeken naar Griekse munten. Daarom ging op het internet opzoek naar deze speciale munten. Zo kwam ik op verschillende website’s terecht maar geen een website had de juiste munten. Tot ik op de website van Agora Numismatiek terecht kwam. Op deze website van dit bedrijf hadden zij de juiste munten. Omdat deze onderneming met collega’s uit Frankrijk en België samen werkt, hebben zij veel keus in dit soort munten, maar ook in Romeinse en Byzantijnse munten. Dit vertelde ik aan mijn moeder, broer en zus. Mijn moeder was meteen heel enthousiast en zei tegen mij dat ik de munten maar moest gaan bestellen voor mijn vader. Hierdoor ben ik meteen de munten gaan bestellen en de betaling afgerond. Al snel kreeg ik de munten binnen en wist zeker dat onze vader er heel blij mee zou zijn.

Griekse munten

Heel blij met zijn cadeau

Mijn vader is heel blij met zijn cadeau. Het zijn ook nog eens de juiste Griekse munten die hij zo graag wilde hebben. De prijs die wij moesten betalen voor deze munten bij Angora Numismatiek was niet veel. Niet voor de staat dat deze munten verkeren. De munten zijn echt prachtig en daarom kan deze aanrader niet ontbreken.

Griekse munten