Sportprijzen online kopen

bekers-940x350Sportprijzen online kopen is een geweldige manier om geld en tijd te besparen. Ik heb zelf een bedrijf en ook al zijn wij zelf een sportwinkel, om de medewerkers te motiveren houden wij jaarlijks een sportevenement. Hiervoor heb ik dan af en toe ook sportprijzen nodig, want een evenement zonder winnaar en zonder prijs is natuurlijk helemaal niks.

In het begin heb ik met name linten gekocht om uit te reiken aan de winnaars. Maar eigenlijk vond ik dit maar niets, want linten lijken niet veel waarde te hebben. Toen raadde een goede vriend mij aan om medailles te kopen. Dat leek me een goed idee en dat hebben wij ook jarenlang volgehouden. Op een gegeven moment werd het evenement echter groter en ook andere bedrijven werden hierin onze partner. Toen moesten we natuurlijk niet alleen maar sportprijzen online kopen, maar we hadden ook een groter budget omdat enkele grote bedrijven hieraan mee deden. Kortom, het is nu een groot evenement en we zoeken nu naar grotere prijzen.

handgemaakte penningen-940x350

Medailles of bekers?

Toen kwam de vraag of medailles nog genoeg zouden zijn. Eigenlijk waren de deelnemers altijd erg blij met de medailles, maar wij vonden het toch aan de tijd om met iets nieuws te komen. Mijn beste vriend gaf me wederom advies. Hij vond het een goed idee om bekers te kopen. Dit leek me inderdaad de gepaste oplossing. We wisten wel nog niet waar we deze bekers dan zouden moeten kopen. Ik heb even online gekeken, en vond al gauw Slier.nl. Hier hadden ze echt prachtige sportprijzen en alles kon online besteld worden.

Bovendien waren hun prijzen voordelig en toch van goede kwaliteit. We hebben dus gelijk een aantal bekers besteld en waren er heel blij mee. Als derde prijs kozen wij om medailles uit te reiken. Ook hiervoor konden we bij Slier.nl terecht.

medailles2-940x350