Trouwbedankjes voor mijn gasten

Binnenkort ga ik trouwen met de liefde van mijn leven: mijn man. We zijn al jaren samen, maar aankomende lente hebben we besloten om te gaan trouwen. Nu waren we laatst aan het denken om onze gasten te bedanken met hun komst middels trouwbedankjes. En natuurlijk als een leuke herinnering van onze bruiloft. Maar nu vraag ik me af hoeveel zoiets kost en of iemand nog leuke tips voor trouwbedankjes heeft. Daarom ging ik speuren op het Internet.

trouw_bedankje_

logo

Wist je dat huwelijksbedankjes al sinds jaar en dag een feit zijn en dat het allemaal begon met het trakteren van kinderen op de bruiloft met zoete snoepjes die in mooie papiertjes werden verpakt? Deze bruidssuikers werden uitgedeeld in de hoop dat dit huwelijk een kinderrijk huwelijk zou worden.

Aangezien het huwelijk al veel kost willen we op het budget letten bij het aanschaffen van huwelijksbedankjes. Wellicht dat we een bedankje per koppel of gezin geven. Ook las ik als tip om de bedankjes in een keer aan te schaffen, aangezien dat wellicht korting kan opleveren.

Verder las ik als tip om de bedankjes pas na afloop van de bruiloft uit te delen. Of je zet het cadeau op een prominente plek neer waarbij een bruidsmeisje ze uitdeelt.