Voor blessurebehandelingen ga je naar Fysio Veldhoven

Bij Claessens | van de Rijt, Fysiotherapie Veldhoven is men gespecialiseerd in de behandeling van sportblessures. Fysiotherapie Veldhoven werkt samen met grote klinieken op het gebied van orthopedische geneeskunde. Een van die klinieken is het Máxima Medisch Centrum. Het voordeel van die samenwerking is dat Fysiotherapie Veldhoven gebruik mag maken van onderzoeksapparatuur in dat centrum. Er zijn ook nauwe samenwerkingsverbanden met SportMáx, een gecertificeerd medisch sportcentrum, dat als steunpunt een rol speelt bij de voorbereidingen van atleten op de Olympische Spelen. Fysiotherapie Veldhoven is gekwalificeerd om zowel professionele sporters te behandelen als recreatieve sporters.

Buiten kantoortijden

Voor de behandeling van sporters wordt door Fysiotherapie Veldhoven volgens een eigen filosofie gewerkt. Die is gebaseerd op het idee dat een blessure sneller zal herstellen als de behandeling meteen na het ontstaan van de blessure kan worden gestart. Met die behandelmethode zijn de afgelopen jaren goede resultaten geboekt. Het gevolg is, dat sporters die in de avonduren een blessure oplopen, meteen contact moeten opnemen met Fysiotherapie Veldhoven. Afhankelijk van de ernst van de blessure kun je dan meteen of vroeg in de volgende ochtend voor een eerste behandeling langskomen.

Reguliere behandelingen

Ondanks de sterke focus op het behandelen van sportblessures kun je voor de behandeling van een gewone blessure ook naar Fysiotherapie Veldhoven. Houd er dan rekening mee dat deze fysiotherapeuten bij de behandeling van gewone blessures werken volgens dezelfde principes als ze bij de sportblessures hanteren. Dat is voor jou als patiënt alleen maar prettig. Vanuit het principe dat een blessure gebaat is bij een snelle behandeling betekent dit dat je altijd heel snel wordt geholpen. Als je tijdens kantoortijden geen tijd hebt om langs te komen mag je bij Fysiotherapie Veldhoven ook ’s avonds een afspraak maken. Je hoeft dus niet vrij te nemen.