Kalender cadeau doen

Een leuk en origineel cadeau bedenken is iedere keer weer een lastige opgave, tenzij je er het hele jaar mee bezig bent moet je met iedere verjaardag, jubileum of feestje een nieuw idee bedenken. Een geschenk is leuk als de ontvanger deze in gebruik kan nemen en er ook echt iets aan heeft. Je wilt graag een cadeau geven dat echt gewaardeerd wordt maar om die te vinden valt niet mee.

Inhaken op actualiteit

Tegenwoordig zitten we door de gevolgen van het corona virus veel thuis en daarnaast werken we ook nog eens thuis. Door het thuiswerken hebben veel mensen thuis in haast een werkplek moeten creëren en deze voldoen vaak wel aan de nodige dingen maar zijn meestal nog niet helemaal af. Waar op de eigen werkplek op kantoor vaak een eigen touch was, mist die nog op de thuiswerk plekken van mensen.

Bureaulegger kalender

Een goed geschenk dat deze periode kan worden gedaan is een bureaulegger kalender. Een bureaulegger kan je gebruiken als een soort place mat op je werkplek. Je kan je laptop op de bureaulegger zetten en hier gemakkelijk op werken. Het is een muismat en onderzetter tegelijk. Naast dat het er leuk uit ziet, en het je bureau beschermt is het ook nog eens heel handig. Je kan op de kalender je afspraken schrijven en verjaardagen onthouden. Door het gebruik van een bureaulegger kalender heb je alle aantekeningen, herinneringen en afspraken makkelijk bij de hand tijdens het werken. Als je dit geschenk geeft aan een vriend, familielid of collega zullen ze altijd aan je denken! Bron: Kalendergigant